Usagi

Jag heter Johanna, men jag vill kallas Usagi, 'kej? ^^ Jag träffade min pojkvän på alla hjärtans dag 2008. Den 20 september 2009 fick jag en liten pojke, som döptes till Dexter Lucifer Lepus Nilsson och den 7 februari 2013 fick jag en liten flicka som nu heter Abigail Lilith Chibi Nilsson. Den 9 oktober 2010 flyttade vi till Malta. Och nu är vi tillbaka i Sverige igen sen den 19 Dec 2012!

Jobb-intervju

Kategori: Vardags-prat

Idag hade jag en jobb-intervju med Besedo. Japp, ni hörde rätt, samma företag som Benne jobbar på.
Jag hade intervju där kl 11.00. Det var inte så mycket, mest standard frågor: Varför just Malta, vad jag gjorde innan och sådant. Sen fick jag göra ett test med blocket annonser. Det gick bra, enligt mig, men jag väntar på resultatet.
De frågade även efter en refferens, så jag letade upp min SM/IV-lärare Kinna, eller vilken benämning hon än har, och frågade om hon ville vara det, och det ville hon. Så jag skickade iväg ett mejl till hon som intervjuade mig med Kinnas nummer. Förhoppningsvis så kommer jag få en andra intervju.. Det gäller att hålla tummarna.

Jag laddade även ner något dagboks spel till mitt DSi. Jag vill hitta användbara saker till det, inte bara spel och sådant. Jag vet inte vad jag vill ha, men som sagt så hittade jag ett dagboks spel. Man kan typ skriva om sin dag och märka saker i en kalender plus skriva in kontakter. Men det är lite för fjortis-aktigt för mig, men det är bättre än inget.

Kommentarer

  • T(G)D säger:

    Heja Ninen! :D

    2011-01-26 | 23:52:58

Kommentera inlägget här: