Usagi

Jag heter Johanna, men jag vill kallas Usagi, 'kej? ^^ Jag träffade min pojkvän på alla hjärtans dag 2008. Den 20 september 2009 fick jag en liten pojke, som döptes till Dexter Lucifer Lepus Nilsson och den 7 februari 2013 fick jag en liten flicka som nu heter Abigail Lilith Chibi Nilsson. Den 9 oktober 2010 flyttade vi till Malta. Och nu är vi tillbaka i Sverige igen sen den 19 Dec 2012!

Familjedag

Kategori: Vardags-prat

Idag har varit en riktigt mysig familjedag.

Först så vaknade vi och låg och halvsov medans Dexter gurrade runt sig i lägenheten.
Sedan satt vi och fixade lite.. Det hände faktiskt inte så mycket på förmiddagen.
Vi la Dexter för tupplur och jag passade också på att ta en medans Benne spelade lite.

Efter det så gjorde vi oss klara och gick iväg med riktning Valetta.
Först stannade vi vid rondell-lekplatsen, som vi kallar den. Där köpte vi mat och åt medans Dexter lekte lite.
Sen köpte vi glass till efterätt.

Sen gick vi vid kusten mot Valetta. Vi fick ju gå inåt land med, för det skulle blitt för jobbigt annars, så det blev en sväng in i Floriana också. Det va dåvid Benne fick för sig att han ville ta en massa bilder med min kamera. Så han hade helkul med det.

Först så gick vi till huset där de fixade ID-kort. Det tog ca 1 timme. Dexter gillade det inte så mycket, för det hände knappt nåt.
Efter det så gick vi och åt. Benne beställde en pizza medans jag tog Spagetti Bolognese. Så fick Dex äta lite av varje.
Sen gick vi till en skoaffär som låg precis bredvid. Där hittade jag ett par skor som jag ville ha. Benne tyckte att jag skulle ha ett par strandskor också, så det fick det också bli.

Påväg ut ur Valetta så gick vi förbi en affär där de sålde billiga badkläder, ca 39€, vilket är billigt jämnfört med de andra som säljer för 90€. Så det blev en bikini också.

Benne fotade runt som en fotogalning på vägen hem. Dexter började bli kall också, så han fick min tröja. Den va lite för stor, så han hade den som en kjol, haha...

Nu har vi iallafall varit hemma i 1.5 timme och Dex har lagt sig för natten.
Jag håller på att kolla igenom minnet till kameran efter bilder.
Ska kanske lägga upp några från dagen? Jupp ^^Oj, vad långt inlägget blev med bilder, hoppas ni uppskattade dem iallafall ;)

Dööh

Kommentarer


Kommentera inlägget här: