Usagi

Jag heter Johanna, men jag vill kallas Usagi, 'kej? ^^ Jag träffade min pojkvän på alla hjärtans dag 2008. Den 20 september 2009 fick jag en liten pojke, som döptes till Dexter Lucifer Lepus Nilsson och den 7 februari 2013 fick jag en liten flicka som nu heter Abigail Lilith Chibi Nilsson. Den 9 oktober 2010 flyttade vi till Malta. Och nu är vi tillbaka i Sverige igen sen den 19 Dec 2012!

Hos Pappa!

Kategori: Vardags-prat

Just nu är jag och Dexter i Pappas lägenhet.
Pappa är fortfarande på jobbet, men jag lånar hans laptop så länge. Tror han kommer hem vid halv sju.
Just nu springer Dexter runt på bakgården och leker med bollen.
Det har regnat och åskat lite. Även om det fortfarande är grått på himlen så är det varmt och skönt ute. Det är lite mysfaktor över det.
Ibland hör man lite lågt muller långt ifrån, men inte mer.
När det åskar så önskar jag att jag bodde högt upp så jag kunde se ut när det lyste upp..
Jag vet itne om det är för att väggarna är gula ute, men det verkar nästan vara lite gult sken ute.
Just nu fördriver jag tiden med att springa runt med Dexter och sitta vid datorn och dricka te och lyssna på Emilie Autumn.
Oj, nu kom det ett rejält muller. Dexter skyndade sig in hit, såg lite smått roligt ut. Men han blev inte rädd iallafall.. Tror bara han tyckte det var lite smått läskigt.
Isch, det är ganska svårt att skriva på Pappas datorn, han har en sådan stor bred sak, vilken är ganska stor skillnad jämnfört med min mini, haha..
Men sen när vi får pengar, och samlat och sparat lite, då ska jag nog inhandla en Alienware-laptop. Jag föredrar laptops framför stationära datorer. (Men gud vad det mullrar!, oj, nu börjar det regna igen... ) Var va jag.. Jo, jag föredrar dem framför stationära för att man kan ta med dem om det behövs, och det är inte så mycket pill med det. Men jag har endå lite krav på den, men de flesta laptoppar numera är ju ganska moderna av sig..
Vet inte om jag ska vänta med att bada Dexter tills pappa kommer hem eller inte.. Pappa har ju badkar, det har inte vi.. Och Dexter hatar att duscha. Testade bara en gång, och fy vad arg och sur han blev..
Nu ska jag ställa mig i dörr-öppningen lite och kolla på regnet och mysa med mullret..
Bye bye :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: