Usagi

Jag heter Johanna, men jag vill kallas Usagi, 'kej? ^^ Jag träffade min pojkvän på alla hjärtans dag 2008. Den 20 september 2009 fick jag en liten pojke, som döptes till Dexter Lucifer Lepus Nilsson och den 7 februari 2013 fick jag en liten flicka som nu heter Abigail Lilith Chibi Nilsson. Den 9 oktober 2010 flyttade vi till Malta. Och nu är vi tillbaka i Sverige igen sen den 19 Dec 2012!

Min (o)lediga dag

Kategori: Vardags-prat

Idag är jag ledig från jobbet. Fast jag kan endå inte säga att jag är ledig. Som sagt, att va förälder är ett heltidsjobb.

Imorse så vaknade Dexter vid sju, fast han gick och la sig lite innan elva. Eftersom Benne började jobba 11 idag, så tänkte jag ge honom sovmorgon. Så jag klädde på mig och Dexter, gav Dex ny blöja och en flaska mjölk, sen tänkte jag bara gå en runda runt kvarteret och sen hem igen och lägga honom. Men när jag väl gick ut med honom så ville han inte gå själv, och jag hade ju inte tagit med vagnen. Men jag tänkte att han behövde ju gå lite så han blev trött.

Så jag gick till parken med honom. Vi va där i en timme eller så. Dexter hade så kul med hela parken för sig själv.
Vi utforskade lite och bara gick runt. Det va så skönt väder fast det var tidigt.

Sen gick vi hem igen och kom hem vid typ nio. Benne va redan vaken då, för värden hade ringt honom. Jag hade precis lagt Dexter när det börjar vässnas utanför. Då hade de tydligen börjat bygga i lägenhets skalet bredvid oss. Så stackars Dexter fick bara sova i 10 min knappt. Han va jätteledsen. Men vi myste och lite sådant. Sen fick Benne gå till jobbet, medans jag och Dexter kollade på Ghostbusters. Det slutade vässnas ungefär vid mitten av filmen, så då la jag Dexter igen. Han fick sova i ca 1 timme, sen började de vässnas igen, antog att de tog lunch.

Sen dess så har inte Dexter sovit någonting.
Vi har kollat lite mer film, fixat tvätt, sopat lite, lagat mat och latat oss.

Snart kommer Benne hem för lunchen. Jag har gjort ris och stekt kyckling. Hoppas han gillar det..

Sen ska förhoppningsvis Dexter sova lite, om det är tyst. Det har faktiskt varit tyst nu i ca 20 min, så man kan hoppas att det håller i sig, För Dexter börjar bli rädd för ljudet. Det är typ nån såg de har..

Dööh

Kommentarer


Kommentera inlägget här: