Usagi

Jag heter Johanna, men jag vill kallas Usagi, 'kej? ^^ Jag träffade min pojkvän på alla hjärtans dag 2008. Den 20 september 2009 fick jag en liten pojke, som döptes till Dexter Lucifer Lepus Nilsson och den 7 februari 2013 fick jag en liten flicka som nu heter Abigail Lilith Chibi Nilsson. Den 9 oktober 2010 flyttade vi till Malta. Och nu är vi tillbaka i Sverige igen sen den 19 Dec 2012!

Varmt ute!

Kategori: Vardags-prat

Nu har jag varit hemma en stund.
Det är jättevarmt ute, nästan för varmt, haha.. Mitt ansikte typ utstrålade värme när jag kom hem.
Dexter somnade lite i vagnen när vi var på promenaden, men jag har lagt han igen, för han sov inte så länge.
Dexter och jag gick och träffade en person som jag har emailat lite med. Samira heter hon.
Vi fikade först på Tantis, och pratade lite. Dexter åt upp nästan hela tårtbiten som jag köpte, gottegrisen. Sen gick han runt lite och kollade på havet och försökte sno salt och pepparkar.
Sen gick vi till The Plaza och kollade i lite affärer. Kollade smått efter en kalender/almenacka, men jag hittade ingen. Jag köpte dock en sådan, vad heter de nu igen, solfjäder? iallafall, det va så varmt så jag hade inget val.
Efter det så gick vi på The Strand. Jag behövde möta Benne för han behövde pengar till sin lunch. Han hade beställt en jättegod tallrik med nåt grillat kött, mumsigt va det iallafall. Det va även i den här vevan som Dexter somnade, utan att vi märkte det, för jag och Samira pratade så mycket, haha..
Sen gick vi och kollade på Duck villiage. Det va så fint där..
Efter det så gick vi och satte oss och tog lite mer att dricka, för det var som sagt jättevarmt, som i en bakugn. Då vaknade Dexter. Stackaren hade fyllt över sin blöja, men det fixade jag. Tur att jag hade lagt ner fler blöjor i skötväskan.
Sen sprang han runt lite mer, men eftersom det va så nära till gatan så blev det lite jobbigt.
Efter ett tag så fick vi säga hejdå och gå våra skilda håll, eftersom vi inte bodde på samma ställe. Men vi sa att vi skulle träffas igen. Jag vill så gärna gå till St Julians, där jag bodde innan. Tror Dexter vill det med, han brukar ju älska att gå runt i parken vid Peppis. Med alla katter och så. Plus så är där ju en lekpark som han lekte på under de första 5 månaderna vi va på Malta.
Då började den jobbiga biten hem, eftersom vägen hem till mig under den tiden på dygnet knappt har nån skugga alls och har en del jobbiga uppförbackar.
Men vi kom hem och sådant.
Fast det verkar som om Dexter inte vill sova, vi får se.. Nannyn kommer endå om ca 40 min, och då får jag gå..
Tror jag ska gå inom pappa med vår överdrags madrass eller vad man kan kalla det. Jag har tvättat den och vi har inte utrymme nog här att hänga upp den, så tack och lov för pappas uteplats med tvättlina, haha...

Kommentarer

 • Lena säger:

  Hej Johanna,  Vill bara säga att det är kul att kunna följa med på vad som sker i era liv när ni nu är så långt borta. Ha det så bra allesamman!  Kramar

  Lena

  2011-05-09 | 15:57:15

Kommentera inlägget här: