Usagi

Jag heter Johanna, men jag vill kallas Usagi, 'kej? ^^ Jag träffade min pojkvän på alla hjärtans dag 2008. Den 20 september 2009 fick jag en liten pojke, som döptes till Dexter Lucifer Lepus Nilsson och den 7 februari 2013 fick jag en liten flicka som nu heter Abigail Lilith Chibi Nilsson. Den 9 oktober 2010 flyttade vi till Malta. Och nu är vi tillbaka i Sverige igen sen den 19 Dec 2012!

Koffein-städning

Kategori: Vardags-prat

Jag suger säkert på rubriker, men svälj det!
 
Igår så drack jag nog 4-5 koppar kaffe, för jag var verkligen trött, även en tablett Dextro slank ner. Jag fortsatte såklart att vara trött, så dagen gick väldigt långsamt. 
 
Dexter gick inte och la sig förän vid 23, vilket är väldigt sent. Annars brukar han somna på soffan (Det blir krig om han ska nattas i sängen) fast den här gången så frågade jag honom om han ville sova, vilket han sa ja till och gick fint och lade sig. Så, lite jobbigt för det blev sent, dock somnade han faktiskt i sin egen säng! 
 
Under tiden han tittade färdigt på Totoro så kickade allt koffein jag intagit under dagen in och jag ville inte sitta still. Därav är nu köket fläckfritt (Förutom golvet då vettet kickade in innan dammsugaren kom fram) och trivsamt. 
 
Jag stör mig fortfarande på låd-hörnan, men den behöver jag Bennes hjälp med, då det inte bara är min skit som ligger där. Får se vad koffeinet gör med mig idag då!
 

Kommentarer

  • Frida säger:

    Hej Johanna! Såg din blogg när jag var inne och kollade Andreas facebook (han gör det inte själv och man kan ju missa något viktigt). Trevligt att läsa att ni verkar ha det bra och att att barnen mår fint. Ta det lugnt med koffeinet, kan vara rena giftet :-) Hälsningar från Frida (Andreas fru)

    2013-05-04 | 10:19:03

Kommentera inlägget här: