Usagi

Jag heter Johanna, men jag vill kallas Usagi, 'kej? ^^ Jag träffade min pojkvän på alla hjärtans dag 2008. Den 20 september 2009 fick jag en liten pojke, som döptes till Dexter Lucifer Lepus Nilsson och den 7 februari 2013 fick jag en liten flicka som nu heter Abigail Lilith Chibi Nilsson. Den 9 oktober 2010 flyttade vi till Malta. Och nu är vi tillbaka i Sverige igen sen den 19 Dec 2012!

Lite planering

Kategori: Vardags-prat

Först och främst så vill jag bara säga att jag tycker att jag är jättedålig på att komma på rubriker. 
 
Så, nu när det är överstökat....
Idag så planerar jag att städa och fixa lite. Efter att vi kommit hem från min mamma så fick vi alla en jätteförkylning och har varit närmast okontaktbara hela veckan. (förutom i fredags då jag tog mig in till stan för japanloppis!)  
 
Nu börjar jag friskna till lite (har dock fortfarande hosta och allmänt slem!) och då tänkte jag att jag borde städa upp i lägenheten. Det är inte lätt att hålla den helt ren när man hosta och fräser om vartannat... 
 
Så idag ska jag dra fram dammsugaren och ta den på en promenad, diska lite och även ta barnen på promenad. Fick en avi med posten som jag ska lämna in på Ica i utbyte mot paket. 
 
Tur att jag redan har tvättat, annars hade jag inte orkat med allt. Dock ska den hitta in i skåpet med!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: