Usagi

Jag heter Johanna, men jag vill kallas Usagi, 'kej? ^^ Jag träffade min pojkvän på alla hjärtans dag 2008. Den 20 september 2009 fick jag en liten pojke, som döptes till Dexter Lucifer Lepus Nilsson och den 7 februari 2013 fick jag en liten flicka som nu heter Abigail Lilith Chibi Nilsson. Den 9 oktober 2010 flyttade vi till Malta. Och nu är vi tillbaka i Sverige igen sen den 19 Dec 2012!

Letar efter nåt

Kategori: Vardags-prat

Så, jag sitter nu i soffan, som jag nu oftast brukar göra när jag har datorn, då vi inte har ett skrivbord för den, plus så är det mycket skönare än att sitta vid matbordet. 
 
Min förkylning är snart över, det känner jag på mig. Nu är jag mest uttorkad, med sår på läpparna efter alla sprickor och behöver verkligen färga om mitt hår, då det lila har bleknat förjävligt. Och jag som trodde att det blåa skulle försvinna först, men det har knappt bleknat alls. 
 
Abby har växt en del, hennes första mössa, som innan var för stor är snart för liten. Jag siktar på att göra henne till en liten michelin-bebis, hehe. Snart passar säkert st56 på henne, så jag slipper rulla upp armar och byxben. Nu sover hon sött i sin babysitter som är bredvid mig i soffan. 
 
Benne går runt och snackar i tele med sin mamma, medan Dex följer efter honom som en trogen hund. 
 
Jag ska snart börja lyssna på Harry Potter ljudböckerna, lästa av Stephen Fry, då jag endast hört dem lästa av Jim Dale. Nu vill jag höra den engelska versionen, som jag iofs har läst, för en massa år sen, men nu har jag bara hört den amerikanska, så nu är jag nyfiken.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: