Usagi

Jag heter Johanna, men jag vill kallas Usagi, 'kej? ^^ Jag träffade min pojkvän på alla hjärtans dag 2008. Den 20 september 2009 fick jag en liten pojke, som döptes till Dexter Lucifer Lepus Nilsson och den 7 februari 2013 fick jag en liten flicka som nu heter Abigail Lilith Chibi Nilsson. Den 9 oktober 2010 flyttade vi till Malta. Och nu är vi tillbaka i Sverige igen sen den 19 Dec 2012!

Ändrade planer

Kategori: Vardags-prat

Så.... (känns som en vanlig början på mina inlägg)
 
Det blev inte att åka till den nya lägenheten idag. Jag har dock fått en del gjort här endå. Fixade endå så nu har vi 3 entré-nycklar istället för 1, så det är ju bra. 
Jag har även diskat och gått och fixat lite blöjor till Dex, då han ännu inte är toa-tränad och därför är blöjor en viktig sak att ha. 
 
Men imorgon så borde vi fixa så vi kan flytta det vi har här till det nya och påbörja "jobbet" vi har. Blir en del packande, städande och letade på Skattgömman, både efter saker vi lämnat efter oss och möbler vi kan tänka oss att ha annars. Som sagt, Skattgömman är ett namn som verkligen passar!
 
Nu ska jag snart hoppa in i duschen, för mitt hår börjar säga ifrån och då detta inte är en permanent hårfärg så vill jag att den ska hålla så länge som möjligt. 
 
 
Stor, men känner mig endå väldigt fin! Så som det ska vara alltså!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: