Usagi

Jag heter Johanna, men jag vill kallas Usagi, 'kej? ^^ Jag träffade min pojkvän på alla hjärtans dag 2008. Den 20 september 2009 fick jag en liten pojke, som döptes till Dexter Lucifer Lepus Nilsson och den 7 februari 2013 fick jag en liten flicka som nu heter Abigail Lilith Chibi Nilsson. Den 9 oktober 2010 flyttade vi till Malta. Och nu är vi tillbaka i Sverige igen sen den 19 Dec 2012!

Make-Over-TIME!

Kategori: Vardags-prat

Så, ja, jag vet, rubriken ser fel ut, den är det också, antagligen, men det skiter jag i! Iallafall.... 
 
Just nu sitter jag med en rejäl klick blekning i håret, för att utrota alla mina bruna hårstrån så jag kan gå vidare till ljusare och färggladare vyer. Jag har även hämtat ut min jacka, som var sååå mycket bättre än jag hade föreställt mig. Även skosnören till mina långa converse, då de som kom med tråkigt nog inte var långa nog. 
 
Dock har jag bara köpt tråkiga långa svarta, men jag kunde inte hitta några bättre i den längden. Förhoppningsvis så håller de ett tag. 
 
Sedan har jag även hämtat sakerna jag köpt via FB. Dock glömdes en sak som kommer fixas imorgon istället. Men nu har Dex en bilmatta och en Nalle Puh-matta att leka på. Har även en pyjamas till Mini samt en overall. Benne fick då en Guitar Hero-gitarr samt speler Legends of Rock. Det gillades rejält. Då ska vi bara hitta vårt tjocka PS2 som vi lämnade kvar i Sverige när vi åkte. Vårt PS2-slim är fortfarande i Malta och kommer vara det tills fraktbolaget kommit på när de tycker att de ska frakta nästa gång. Förhoppningsvis inom en snar framtid. 
 
Så, nu har jag siktet inställt på att hitta fluffigt tyg för benvärmare, hitta strumpor med fin volang på sig (har för tillfället glömt vad de heter), bomulls strumpbyxor (Då jag hatar de här tunna och "går-lätt.sönder"-varianten) och se om jag kan hitta eller tillverka ett nit-diadem, då de inte verkar finnas till salu i ett enda hörn av Sverige och mitt kort funkar inte med paypal så jag kan inte använda Ebay, plus så vill jag inte fråga Benne om det. 
 
Så, en halvtimme till med blekning, sedan blir det duschen och sedan färgning med stil, då det är 2 färger och de får INTE blandas för då har jag kastat pengarna i sjön (Som antagligen är djurpfyst och jag orkar inte sitta och "pimpla" upp dem) *Så lat som jag är*
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: