Usagi

Jag heter Johanna, men jag vill kallas Usagi, 'kej? ^^ Jag träffade min pojkvän på alla hjärtans dag 2008. Den 20 september 2009 fick jag en liten pojke, som döptes till Dexter Lucifer Lepus Nilsson och den 7 februari 2013 fick jag en liten flicka som nu heter Abigail Lilith Chibi Nilsson. Den 9 oktober 2010 flyttade vi till Malta. Och nu är vi tillbaka i Sverige igen sen den 19 Dec 2012!

Shopping!

Kategori: Vardags-prat

Jaha, då var tvätten vikt. Det hatar jag... Just det där efter den är gjord och innan man är färdig. Då måste man sortera och vika och lägga in. Allt annat är hur bra som helst men slutspurten är knappast en spurt :P 
 
Sedan har jag även fyndat lite på den lokala köp&sälj sidan på FB.
Har även hittat en ny jacka, då min förra försvann under flyget tillbaka till Sverige. Vilket var jättesynd då den var otroligt fin och fortfarande i bra skick. Men men, inte gråta för mycket över det, dock kan jag föreställa mig att nån jävel går runt i den nu med ett hånflin samt njuter av Freddy Kreuger tröjan jag stickade till Benne och spelar hans GBA spel som låg i fickan. 
 
Har beställt en ny jacka nu samt skosnören för mina ovanliga skosnöriga skor. Så, toppen toppen. 
 
 
Nu funderar jag på att gå och ta en tupplur medan Dex tar sin. Annars kommer jag inte få sova på ytterliggare några timmar. 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: