Usagi

Jag heter Johanna, men jag vill kallas Usagi, 'kej? ^^ Jag träffade min pojkvän på alla hjärtans dag 2008. Den 20 september 2009 fick jag en liten pojke, som döptes till Dexter Lucifer Lepus Nilsson och den 7 februari 2013 fick jag en liten flicka som nu heter Abigail Lilith Chibi Nilsson. Den 9 oktober 2010 flyttade vi till Malta. Och nu är vi tillbaka i Sverige igen sen den 19 Dec 2012!

Uppe med tuppen

Kategori: Vardags-prat

Okej, tuppen har väl hunnit före mig med några timmar, men man kan väl små-skryta. 
 
Snart kommer jag endå vara vaken lite då och då under alla dygnets timmar. Borde ge Dex cred för att han har börjat sova till 9 på morgonen. Hoppas det håller i sig lite och inte går åt pipsvängen. 
 
Så,efter att jag klivit ur sängen och 2 leverpastejsmackor senare så sitter jag då här igen. Jag försöker mest morna mig och samla ihop hjärnan efter natten. Den verkar ha förvirrat sig en aningens. 
 
Om och om igen så går jag igenom det som kommer vara planerat. 
Jag kommer antagligen sticka till Bjärnum så fort min jacka har kommit med posten, så jag kan hämta ut den, vilket borde ske nästa vecka kan man hoppas. Tills dess har jag bara posten med kontraktet att se fram emot, men det är inte dåligt det heller, då det leder till att jag kan flytta ut ur mitt gamla flick-rum igen. 
 
Men nu ska jag in till centrum och inspektera vad som har hänt de senaste 2 åren jag har varit borta och se om jag kan hitta något bekvämt för mig, då jag känner mig som en stoppad korv :P 
 
Nåja, bara en månad kvar nu. Hur ska jag orka?!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: