Usagi

Jag heter Johanna, men jag vill kallas Usagi, 'kej? ^^ Jag träffade min pojkvän på alla hjärtans dag 2008. Den 20 september 2009 fick jag en liten pojke, som döptes till Dexter Lucifer Lepus Nilsson och den 7 februari 2013 fick jag en liten flicka som nu heter Abigail Lilith Chibi Nilsson. Den 9 oktober 2010 flyttade vi till Malta. Och nu är vi tillbaka i Sverige igen sen den 19 Dec 2012!

Napp-ilska

Kategori: Vardags-prat

I lördags så fick jag nog och beställde en napp till Abby från Babyland.se . 
Den sorts napp som jag letar efter finns inte i Bjärnum och det kostar mindre att köpa den online än att åka in till Hässleholm för det. Förhoppningsvis kommer den imorgon och förhoppningsvis så kommer hon att gilla den. 
 
Hon börjar få ett rejält humör med sina försök att sutta på handen nu och att handen rymmer när det är som bäst- 
Men jag kan förstå henne. Hon sitter där och "Hmm, känner mig lite suttig." och sen så kommer handen flygande och landar i munnen. "Detta var ju perfekt" Tänker hon då och suttar iväg. Men oj, sen rymmen handen och Abby blir helt ensam utan något att sutta på. Då är det klart att man blir förbannad. 
 
Det hjälper väl inte heller att storebror leker med ballong runt omkring och att mamma inte går att sutta på utan att mat ingår, vilket inte alltid önskas. 
Sen så kommer mamma där med de gamla, "dåliga" napparna som inte är mumsiga och försöker trycka in dem endå. Nä, inte kul det. 
 
Hon verkar inte ha nåt emot napparna när de är utanför och man kan sutta på dem då, dock är de ju inte stilla. Nä, de är heltklart för stora för hennes smak.
 
Napp, oh, napp, var f*n är du?
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: