Usagi

Jag heter Johanna, men jag vill kallas Usagi, 'kej? ^^ Jag träffade min pojkvän på alla hjärtans dag 2008. Den 20 september 2009 fick jag en liten pojke, som döptes till Dexter Lucifer Lepus Nilsson och den 7 februari 2013 fick jag en liten flicka som nu heter Abigail Lilith Chibi Nilsson. Den 9 oktober 2010 flyttade vi till Malta. Och nu är vi tillbaka i Sverige igen sen den 19 Dec 2012!

Pizza-macka

Kategori: Vardags-prat

Just nu så har jag "Pizza-mackor" i ugnen. Tja, det är iallafall vad Dexter kallar det. Fast jag antar att han har rätt, för det är det egentligen. 
 
Jag ville egentligen gå på promenad idag, men tiden bara flög iväg och för en gång skull på flera dagar så har Abby tagit en långtupplur. Jag trodde ju hela tiden att hon skulle vakna, men nej, hon sov gott som det var. 
 
Snackade lite med mamma sen. Ska kanske upp till henne nästa vecka. De har fått kultingar där uppe, och det vill Dexter nog se. Förra gången hade han jättekul med dem och eftersom de växer så snabbt så får vi kanske skynda oss innan det är dags för dem att flytta vidare. 
 
Ne, nu måste jag rädda mackorna!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: