Usagi

Jag heter Johanna, men jag vill kallas Usagi, 'kej? ^^ Jag träffade min pojkvän på alla hjärtans dag 2008. Den 20 september 2009 fick jag en liten pojke, som döptes till Dexter Lucifer Lepus Nilsson och den 7 februari 2013 fick jag en liten flicka som nu heter Abigail Lilith Chibi Nilsson. Den 9 oktober 2010 flyttade vi till Malta. Och nu är vi tillbaka i Sverige igen sen den 19 Dec 2012!

Tidsfördriv?

Kategori: Vardags-prat

Så, jag var kanske lite nere några inlägg tillbaka. Men vem är inte det då och då? 
 
Jag antar att det har kommit ikapp mig lite, som det gör ibland. Det där med att inte ha några vänner att prata med eller träffa. Faktiskt så är jag ganska grön inom det området över huvudtaget. 
 
Dagarna spenderas mest med att umgås med barnen, kolla runt på föräldrarsidor, se på period-draman (väldigt skojsigt) och att spela minecraft, vilket faktiskt är ett roligt spel. Dock får jag inte så mycket tid för det med 2 barn. Men det går bra endå och det är inte direkt som om jag måste spela. 
 
Jag ser minecraft som avslappning och något att göra när det är för kallt för promenad och jag inte har något annat att göra, vilket kan hända lite då och då. 
 
Jag ser gärna att jag hade kommit ut mer, men det är en aningens kallt nu och en bussbiljett till Hässleholm kostar en aningens för mycket om man bara ska gå runt på stan utan mål. 
 

Kommentarer

  • ise säger:

    genom bvc de har väl en föräldergrupp du kan gå i? annars kan de säkert hjälpa dig att hitta andra barnaktiviteter. Vi går på babysim tex. :)

    2013-03-18 | 14:46:31
    Bloggadress: http://ise.webblogg.se

Kommentera inlägget här: