Usagi

Jag heter Johanna, men jag vill kallas Usagi, 'kej? ^^ Jag träffade min pojkvän på alla hjärtans dag 2008. Den 20 september 2009 fick jag en liten pojke, som döptes till Dexter Lucifer Lepus Nilsson och den 7 februari 2013 fick jag en liten flicka som nu heter Abigail Lilith Chibi Nilsson. Den 9 oktober 2010 flyttade vi till Malta. Och nu är vi tillbaka i Sverige igen sen den 19 Dec 2012!

Trött som en gnu!

Kategori: Vardags-prat

Dumma mig och mina konstiga ordspråk. Tur att det mesta av den sortens dialog händer i mitt huvud och inte färdas längre än så. Jag hade säkert blivit inspärrad direkt. Fast jag måste erkänna att jag är väldigt duktig på att diskutera med mig själv. 
 
Så... Trött var det. Jag har tvätt-tid just nu, gör inte så mycket, vi har tydligen fått en torktumlare i stugan. Håller på att använda den nu, fast även med uträkning så sparar den inte så mycket tid. Fast, såklart beror det på hur bra den torkar. Fast 2 timmar för en omgång låter lite väl mycket. 
 
Jag vill ta en tupplur. Speciellt eftersom både Dex och Abby tar tupplur samtidigt idag. Men NEJ! Jag kunde bara inte låta bli utan jag skulle prompt ha en tvätt-tid idag! Iofs så tog jag den igår och tyvärr har jag inte gåvan att se framtiden. 
 
Så, jag är glad för torkis-tumlis men ledsen för missande av tupplur. (Kan inte ens ta en powernap då tvättis-maskinius tar en timme på sig) MORR!!! 
 
Så, ska sitta lite, sen ta en kopp kaffe, om jag orkar upp från soffan (Som känns ovanligt skön nu kan jag säga!) och sen se fram emot måndag, då Pojkvännen pallrar sig till HSB-kontoret för att fixa med ny lägenhet som kommer flyttas till i början av Juli!! (WIIEEE!!!) 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: