Usagi

Jag heter Johanna, men jag vill kallas Usagi, 'kej? ^^ Jag träffade min pojkvän på alla hjärtans dag 2008. Den 20 september 2009 fick jag en liten pojke, som döptes till Dexter Lucifer Lepus Nilsson och den 7 februari 2013 fick jag en liten flicka som nu heter Abigail Lilith Chibi Nilsson. Den 9 oktober 2010 flyttade vi till Malta. Och nu är vi tillbaka i Sverige igen sen den 19 Dec 2012!

Jag är lat

Kategori: Allmänt

Det är sant.. jag är så otroligt lat.. eller mest tråkig.. jag vet inte, har svårt för att bestämma mig..

Det var ett tag sen jag skrev något.. Tror det har att göra med att jag tror jag är tråkig.. Känns inte som om folk endå bryr sig om vad jag skriver.. Kanske borde bli som Kissie? Nä fy!!!

Idag så har Dexter varit hos tandläkarn för första gången. Mest info och så, inga hål.. hehe.. Han gillade inte att sitta still så länge, så till slut så fick han krypa runt.. Han gillade att leka med slangarna, vilket han fick för Fröken Tandhygienist. Nu är han hemma och leker i sin hage. Vi ska snart iväg igen, vid 4. Då ska han till BVC, som ligger i andra änden av huset. Får se hur mycket han har lagt på sig nu..

Usch, jag är för förkyld för att göra något.. Jag skulle egentligen till skolan idag, men när klockan ringde så blev det bara nej..  Jag kunde inte.. Jag skulle gått och hostat hela dagen och fått ha en toarulle i fickan.. Det funkar ju inte..

Men imorgon så ska jag dit, kan ju inte vara hemma för länge, även om jag bara varit hemma en dag.

Men nu vill Dexter vara social, så.. Bye bye...

Leka docka

Kategori: Allmänt

Igår såg jag och Benne på "The invention of lying" tror jag den hette, ganska okej film om en person som kommer på hur man ljuger för första gången. Sen efter det så skulle vi mysa lite, men vi somnade båda två, snacka om att va trötta.

Idag så har jag diskat lite till, sen så fick jag tråkigt, så jag läste lite på en bok och sen lekte jag docka med min garderob och smink-förråd. Nu väntar jag på att min mamma ska komma med Dexter. Hon har haft honom i nåra dagar nu. Sen vet jag inte, ska se om vi kan ta en promenad. Ville kolla på Dexters dagis idag, men det blir nog imorron. Lite dumt att jag inte har tittat på det än, men jag vill göra med med Benne och Dexter, och vi har typ alltid glömt det. hehe..

Regning mysdag

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag i soffan och lyssnar på Emilie Autumn.
Hade innan ett inte så roligt samtal med en (ex)kompis på msn. Det gjorde mig.. inte ledsen, men typ arg. Tog ut det över disken, så nu finns det lite mer ren disk i lägenheten. Ska ta itu med lite mer sen, när diskvattnet har svalnat lite.

Ikväll så ska jag och Benne titta på nån film, vet inte vilket, huvudsaken är att jag får mysa med min älskling<3

Jag kom in!

Kategori: Allmänt

Haha, om 11 dagar så börjar jag på John Bauer på linjen IT-media. Jag längtar redan för mycket..
Men det lägger sig väl snart och jag börjar bli nervös istället, hehe..

Hmm, borde nog hitta något att äta snart, annars blir min mage sur >.<

Latmask

Kategori: Allmänt

Jag känner mig så lat idag.. Ligger bara på soffan och lyssnar på ljudbok och spelar bubble shooter.
Mamma har Dexter, har haft honom sen i förrgår. Igår så var en kompis här. Det var okej, men min stationära gillar inte att vara på för länge..
Nu är jag så trött så jag orkar inte göra något. Väntar mest på att mitt te ska svalna nog så jag kan dricka det.

Önskar jag hade något mer spännande att skriva, men det händer inte så mycket i mitt liv. Just nu väntar jag på morgondagen, för då får jag reda på om jag kommer in på mitt gymnasieval eller inte. Jag kom inte in på något, utan jag var reserv. Vill inte gå IV-programmet. Jag vill gå IT-media på John Bauer.

Men men, får väl se hur det faller sig..

Varit ute och rört på mig

Kategori: Allmänt

Hejs vejs!

Igår var jag och Benne på hbg-festivalen med pappa. Vi tträffade min kompis där med.
Vi gick mest runt och tittade och drack nån dricka då och då..
Påvägen hem så trodde vi att vi inte skulle hinna med bussen hem, för det var så många på tåget och det blev försenat, men vi hann med..
Sen sov vi gott och nu har vi hämtat Dexter, han kunde ju inte följa med dit, det var ju så stökigt och dant.. Men nu sitter han iallafall och mumsar banan. Efter det så ska han få frukt-puré. Hans nya tänder göra så han tuggar jättesnabbt, fast de knappt har växt ut. haha..