Usagi

Jag heter Johanna, men jag vill kallas Usagi, 'kej? ^^ Jag träffade min pojkvän på alla hjärtans dag 2008. Den 20 september 2009 fick jag en liten pojke, som döptes till Dexter Lucifer Lepus Nilsson och den 7 februari 2013 fick jag en liten flicka som nu heter Abigail Lilith Chibi Nilsson. Den 9 oktober 2010 flyttade vi till Malta. Och nu är vi tillbaka i Sverige igen sen den 19 Dec 2012!

Tar paus

Kategori: Allmänt

tar lite paus från denna bloggen.

ni måste erkänna att jag inte skrev så ofta endå, ehehe..

har börjat skriva en annan blogg som jag gillar mer: min son Dexters blogg.

hoppas ni vill läsa den med ^^


Städat

Kategori: Allmänt

Nu har en städerska varit här och städat lägenheten. Blev ganska bra.

Dexter sover även nu. Medans städerskan va här sså kunde kan inte springa runt lika mycket, så han blev sur. Så innan han somnade så var han både övertrött och ville springa av sig. Stackare.

Benne vill iväg och handla nu när vi satt igång kylskåpet, men vi har inte såå mycket pengar för närvarande. Väntar på att min pappa ska får pengar för sin bil. Men det verkar va lite segt med  det.

Sen behöver jag hitta lite växter och fröer, för växterna på balkongen är inte så fina. Visst fan, måste köpa jord med, hehe. Men iallafall, växterna på balkongen, eller terassen, vad man än vill kalla det, drar till sig flugor för de förra hyresgästerna skötte dem inte så bra.

Jag funderar på att odla honungsmelon, chiliträd, jordgubbar och något annat. Hehe, jag vet, allt går att äta, men jag vill odla sådant, och då gör jag det!

Tjolla hopp

Kategori: Allmänt

Det är ett helvete vad jag har svårt för att bestämma mig.

Jaja, jag har iallafall gått och smält lite flugor nu med en kökshandduk. Tyvärr råkade  jag väcka Dexter. Men vem vet, han kanske somnar igen?

Det känns konstigt att gå ut på balkongen klockan 6 på morgonen och det är varmare där än här inne. 25+, första dagen i december känns bara fel, eller nja, inte fel, men ovant.

Pappa står och tjatar lite på mig, mest skojtjat om mitt te som jag brukar dricka till frukost. Jag har börjat ta vanan med att dricka mint te med Baileys, den där med mintchoklad i. Inte för det gör så mycket, jag kör ju inte bil och det är så lite så det märks knappt. Plus så kostar en sådan flaska bara 120kr på Malta, så va fan om jag inte kan ha lite. ^^

Är lite fundersam över vad jag ska göra idag, ser lite mulet ut, menn det behöver ju inte betyda regn. Iofs så småregnade det för 20 min sen, men de dropparna har redan avdunstat.

Men men, ska dricka mitt te och prata med Dexter lite.