Usagi

Jag heter Johanna, men jag vill kallas Usagi, 'kej? ^^ Jag träffade min pojkvän på alla hjärtans dag 2008. Den 20 september 2009 fick jag en liten pojke, som döptes till Dexter Lucifer Lepus Nilsson och den 7 februari 2013 fick jag en liten flicka som nu heter Abigail Lilith Chibi Nilsson. Den 9 oktober 2010 flyttade vi till Malta. Och nu är vi tillbaka i Sverige igen sen den 19 Dec 2012!

min jävliga dag

Kategori: Vardags-prat

Vet ni hur underbar min dag har varit?
Den började bra iallafall..
Dexter vaknade  vid halv åtta. Blev lite mys innan han skulle sova igen vid halv tio. Då han jag även ta det lugnt i en timma, krypa ner och mysa med en sovande Benne, somnade även till lite själv. Gick sen upp igen. Dexter vaknade vid halv tolv. Sen gick jag och Dexter och köpta ingredienser till frukosten. Stort sett så gick allt bra fram tills tre.

Dexter ville inte ta sin tupplur, och ja, han är fortfarande vaken och vill inte sova, hur trött han än är. 
Gick även för att köpa mjölkpulver, som tog slut idag. Tyvärr ville varken bankomaten eller kortläsaren i affären ta mitt kort, fast det var pengar på det och allt.
Det är iallafall tur att malteserna är så snälla jämnfört med svennarna, för hon gav mig en burk med mjölkpulver och sa att jag kunde betala tillbaka imorron. Hon sa även att jag borde kolla med BOV-banken om mitt korts hälsa, vvilket jag också ska göra imorron om det inte har skärp sig.

Pappa kommer hem om ca en halvtimme, så jag har någon att prata ut om min dag med, för det jag skrev här är bara toppen på isberget!