Usagi

Jag heter Johanna, men jag vill kallas Usagi, 'kej? ^^ Jag träffade min pojkvän på alla hjärtans dag 2008. Den 20 september 2009 fick jag en liten pojke, som döptes till Dexter Lucifer Lepus Nilsson och den 7 februari 2013 fick jag en liten flicka som nu heter Abigail Lilith Chibi Nilsson. Den 9 oktober 2010 flyttade vi till Malta. Och nu är vi tillbaka i Sverige igen sen den 19 Dec 2012!

Au pair sökes

Kategori: Vardags-prat

Hejsan svejsan...

Sen igår så har jag kollat runt för fullt efter en au pair. Jag letar ju jobb och pappa och Benne har redan. Så vi behöver ju någon som kan se efter Dexter medans vi jobbar. Men det är inte lätt att hitta någon, för alla sådana au pair sidor så måste man betala för att komma i kontakt med dem. Det bästa man kan göra är att leta upp dem på facebook, men det funkar ju inte, eftersom det finns så många på facebook nu för tiden, hmm hmm...

Jag är medlem på 3 olika sidor, men alla så behöver man som sagt betala om man ska kunna komma i direkt kontakt med au pairerna, dvs, att kunna prata med dem...

Mina profiler är:
Easy au pair
Great au pair
New au pair

Om någon är intresserad av att bli au pair på Malta så kan man ju kika in där.

Dööh

Det pirrar...

Kategori: Vardags-prat

Jag vill göra något, men jag vet inte vad... Hela min kropp pirrar, som dan före julafton för en 5-åring. Jag vill hoppa och skutta och göra saker, men vad?

Ute blåser det så man säkert kunde blåsa bort. Dexter ligger och sover, men han vaknar väl snart.
Jag måste komma på något att laga till Benne som han kan ha med sig till jobbet. Sen ska pappa även iväg på intervju nr 2. Så jag kommer ha lite egen tid med Dexter. Får se hur det går...

Dööh

Jobb-intervju

Kategori: Vardags-prat

Idag hade jag en jobb-intervju med Besedo. Japp, ni hörde rätt, samma företag som Benne jobbar på.
Jag hade intervju där kl 11.00. Det var inte så mycket, mest standard frågor: Varför just Malta, vad jag gjorde innan och sådant. Sen fick jag göra ett test med blocket annonser. Det gick bra, enligt mig, men jag väntar på resultatet.
De frågade även efter en refferens, så jag letade upp min SM/IV-lärare Kinna, eller vilken benämning hon än har, och frågade om hon ville vara det, och det ville hon. Så jag skickade iväg ett mejl till hon som intervjuade mig med Kinnas nummer. Förhoppningsvis så kommer jag få en andra intervju.. Det gäller att hålla tummarna.

Jag laddade även ner något dagboks spel till mitt DSi. Jag vill hitta användbara saker till det, inte bara spel och sådant. Jag vet inte vad jag vill ha, men som sagt så hittade jag ett dagboks spel. Man kan typ skriva om sin dag och märka saker i en kalender plus skriva in kontakter. Men det är lite för fjortis-aktigt för mig, men det är bättre än inget.

Har tid...

Kategori: Vardags-prat

Jag önskar att jag  hade mer tid... Med mer tid så hinner man både vila och orka det man vill... Jag har ju tid, men det är då när Dexter sover, och det är inte samma sak...

Om jag  hade mer tid då skulle jag göra mina egna kläder, men då hade jag behövt både tid och pengar.. Pengar för tyg och saker... Det finns så mycket man vill göra..

Nu när jag tänker tillbaka på innan Dexter fanns, så undrar jag varför jag inte gjorde de sakerna då.. Jag antar att det var för att Dexter kom oplanerat och jag trodde jag hade all tid i världen. Det känns som om tiden bara krymper och krymper, blir nästan klastrofobisk av tanken..

Men jag vet att det blir bättre sen när Dexter blir äldre, för då klarar han sig bättre själv. Men det är lång tid tills dess..

Dööh

What the....?

Kategori: Vardags-prat

Nu på sistone har jag haft en massa konstiga kommentarer på gamla inlägg.. På engelska!
Jag godkänner dem inte, för de har egentligen inget med inläggen att göra, plus så känns det konstigt..
Nästan så man undrar vad fan de gör här.. Men men...

Idag så ska pappa på intervju för ett jobb, plus på han för det..
Benne ska börja jobba vid tre idag, precis som han gjorde igår.. Sen slutar han vid 1 på natten.. Så jag får somna själv.. Lite skönt endå att ha hela sängen plus dubbeltäcket för mig själv. Benne är ganska duktig på att ta plats och sno täcket när han sover..

Jag har även kommit på mig själv med att dansa och mima under tiden jag lyssnar på cats, får mig nästan att ångra att jag slutade på drama.
Tror det var för 1 år sen, så skulle min skola se en pjäs som min gamla drama-grupp hade gjort. Under hela pjäsen kunde jag inte låta bli att tänka "det där kunde varit jag.". Kändes så jävla typiskt, eftersom jag slutade efter ca 4-5 år för att vi aldrig gjorde någon pjäs, och sen när jag hade slutat så gör de en. Men så är livet antar jag..

Sen önskar jag alltid att jag kunde varit med i nån musikal, men jag är tondöv, enligt mig själv och Benne. Jag tycker det eftersom när jag gick på kör fick jag aldrig sjunga något själv, medans alla andra fick, så det slog ner lite på mitt självförtroende, så jag slutade. Sen är min hals också ganska dålig, den är raspig och slemmig på samma gång.
Ett tag drack jag honungste hela tiden, för min hals var så dålig..En fråga föresten, stavar ni det te, té, the eller thé?

Dööh

Vad har hänt?

Kategori: Vardags-prat

Jag vaknade vid 4 imorse av Dexter. Jag gav honom lite mjölk och sen jag gick och la mig med honom i sängen som finns på hans rum. Han sov lite, men jag kunde inte. Det är en vana jag har, att vara på spänn när han är bredvid. Gick upp igen vid 5-6 tiden för då ville han inte sova mer. Han gick runt och lekte lite medans jag tittade runt på datorn och sådant. Benne vaknade vid 8 tiden. Sen fram tills 10 hade jag en ganska dålig morgon.

Men det hela är om att Benne ville jag skulle titta film med honom på eftermiddan. Vi gjorde det, men pga att jag vaknade vid fyra på morgonen så somnade jag i slutet av filmen och sov tills för typ en kvart sen. Jag såg inget med det först, men sen när jag kom upp möttes jag av en sur min av pappa som säger att han hoppas att Dexter inte håller honom vaken i natt nu bara för att vi inte gick ut idag. Plötsligt så känns det helt fel med min tupplur. Som om jag sov i en månad och inte 2 timmar. Kändes som om jag hade missat så mycket och allt som hade hänt var mitt fel. Sen ser jag berget av disk och tänker hur dålig jag är som inte har diskat något. Men det som hemsöker mig mest är att jag inte gick ut med Dexter. Men jag kunde ju inte hjälpa att jag somnade och att ingen väckte mig.

Jag känner att jag måste städa lägenheten, diska disken, tvätta tvätten, laga maten och se till att Dexter är glad, på en gång. Nu har Dexter tystnat, men just när pappa sa att han hoppades att Dexter inte skulle hålla honom vaken inatt för att vi inte gått ut så fick jag nästan ett ryck i att gå ner och hämta Dexter och ta honom till lekparken, fast det är lite för sent och det är mörkt. Jag ville ställa saker till rätta, för det känns som, om något går fel, och jag inte är där, då är det mitt fel.

Dööh

Slutpumpad

Kategori: Vardags-prat

Idag har jag gjort en del, fast dagen inte har varat så länge.
Jag har tvättat och hängt  upp tvätten, jag har storhandlat och hemleveransen kommer om ca 1 timme, skönt det, så slipper man konka hem på allt. Jag har även planerat så jag kan göra middagar som Benne kan ta med sig till jobbet, för han slösar typ 100kr om dagen på mat, och det är inte bra.

Dexter har det varit lite kinkigt med, för han har inte velat sova. Nu så matar pappa honom med en choklad-gröt som jag gjorde till honom innan. Sen kommer han förhoppningsvis sova, för han har varit vaken i 6 timmar då. Sen vid halv tre tiden kommer Frankie,  en kille som fixar lite med lägenheten då och då. Han ska kolla med telefonen, för nu kan vi bara ha den där nere, och då är det svårt att hinna svara innan de som ringer lägger på igen, han ska  även komma med myggnnätet. Sen  när Benne slutar jobbet ska jobbet så ska vi kolla på ett dagis till Dexter som ligger i närheten. De har iofs inte nån plats föräns efter påsk, men det är det enda dagiset som har öppet länge nog.

Jag har även skickat min CV till Besedo. Benne ändrade sig och tyckte jag kunde söka jobbet endå. Sen ska vi kolla runt efter nästa lägenhet, när jag har fått jobb alltså, så vi vet var vi ska bo..

Dööh

Ost och marmelad

Kategori: Vardags-prat

Just nu sitter jag och väntar på att min bröd ska rostas färdigt.. opps.. nu är det färdigt.. vänta lite..

Såå... Nu sitter jag här med min ost och marmelad macka i handen. Faktist lite jobbigt att skriva med bara en hand. Jag har nyss kollat igenom vilka nya familjer som har kommit upp som söker barnpassare. Inte så många.

Hmm, jag skulle skriva något mer, men jag glömde det..

Visst ja.. Just nu väntar jag ju också på svar från en familj som jag hade intervju med i söndags. Får antagligen svar idag eller imorgon ifall jag får jobbet eller inte..

Dööh

Cats

Kategori: Vardags-prat

Kom hem från en promenad till lekplatsen för en stund sen. Där mötte jag pappa som hade varit på intervju i Valetta. Nu klättrar Dexter runt överallt, men mest på pappa, medans jag sitter och lyssnar på musiken från Cats..

Min favorit är Mr.Mistoffeless. Älskar refrängen<3Dööh

När jag....

Kategori: Vardags-prat

En liten lista jag ville göra...

När jag flyttar till en annan lägenhet så vill jag ha ett eget skrivbord.
När jag har ett jobb så ska jag ge 110% på det.
När jag får pengar så ska jag spara så mycket av det jag kan.
När jag köper kläder nästa gång så ska jag försöka hitta något som inte är svart.
När jag har pengar så ska jag också komma ihåg att köpa strumpor, för mina har gått och gömt sig.
När jag har gjort klart den här listan så ska jag lägga in lite tvätt i maskinen.
När jag har tid så ska jag använda den till att komma i form.

Blev en liten lista, men det får va så, för nu verkar det som om Dexter har vaknat från sin ovanligt långa tupplur. Verkar som om det bara blir 1 idag, men det gör inget, bara han är glad :)

Dööh

Sökande

Kategori: Vardags-prat

Just nu söker jag en massa jobb, okej, kanske inte en massa... Men jag söker!

För det mesta så blir det bara nanny-jobb, eftersom jag inte har någon speciell utbildning för något annat, men ser jag ett jobb där det inte krävs utbildning och jag gillar det, då söker jag.

Jag har även skrivit min CV nu, så det är jag faktiskt nöjd med. Har även fixat ett gmail konto, för min nuvarande hotmail-adress har jag haft i typ 10 år och den ser inte seriös ut. Gillar även gmail mer, trots att jag bara har haft den i 1 dag.. Borde ju bevisa hur dåligt hotmail är jämnfört med gmail... hehe...

Var även på "intervju" igår för ett nanny-jobb. Träffade pappan och dottern på en lekplats i Sliema. Hon var väldigt snäll och mogen för sin ålder. Blev förvånad över hur mycke aktiviteter hon höll på med. Hon gick på tennis, piano, ryska, konst och en massa annat.. Tror faktiskt hon är smartare än mig...

Fel igen..

Kategori: Usagi klagar

Nu kommer jag klaga lite igen...

För det första: Dexter har inte sovit på 12 timmar och verkar inte vilja sova heller.

För det andra: Benne är småsur för att jag inte har hunnit göra något idag. (För jag har tagit hand om en övertrött Dexter)

För det tredje: Jag hittar ett jobb jag kan söka som inte innehåller barnpassning, men... (Det är alltid ett men) Det är på Besedo, företaget som Benne nu jobbar på.

Hans första reaktion: Det måste vara något fel, de platserna är ju tillsatta nu. Varav jag svara: Annonsen gjordes efter att du började där. Benne svarar då: Det måste endå vara ett fel.

Hans andra reaktion: Jag säger: Men jag kan ju göra en CV som jag kan skicka in endå. Benne svarar: Det blir nog inte så bra, tror inte de är tillåtet. (Tänker på folk inom företaget som har förhållande)

Men!
Det är ett jobb jag kan söka. Man vet aldrig om de tillåter eller inte, man får ju fråga då. DVS, om jag ens skulle komma till intervju-stadiet. Såvidare det inte är nåt fel med annonsen som Benne säger.

Vad jag tror är att Benne vill inte att jag ska jobba på samma ställe som honom, men samtidigt så går han ut nästan varannan kväll för att det är nån från arbetet som bjuder ut, medans jag får sitta hemma och ta hand om Dexter..

Ibland undrar jag om han ens tycker om mig längre...

Dööh

Så jävla trött på det här!

Kategori: Usagi klagar

Jag blir så trött på det här. Nu har det kommit folk igen. Denna gången skulle de fixa AC:n. MEN! De kom utan att vi hade fått veta att de skulle det.

Det började med att vi hade problem med att få Dexter att ta sin tupplur. Efter flera försök och ett bad så lyckades vi, men knappt 5 min efter det så ringer det där nere. Vi lyfter på luren, å jo fan, nog är det någon mer som ska fixa något i lägenheten. Så nu vill Dexter inte sova. Inte för att han kunde det endå, så som de vässnades. Nu 2.5 timme senare så försöker vi lägga Dexter igen, men det går trögt.

Men han måste sova, han har varit vaken i 7 timmar!

Mest av allt är jag trött på att ägaren till lägenheten inte orkar säga något till oss. I vanliga fall så skulle vi va på promenad vid den tiden som de kom. Sen finns det fler saker hon inte har sagt, sen saker hon sagt som inte har hänt. Det har varit så vissa dagar att vi har fått stanna hemma och vänta på personer som inte dyker upp, medans Dexter blir ledsen för att vi inte kan gå på promenad och han måste vara hemma och ha tråkigt. Vilket också gör att han inte sover ordentligt för han leker inte av sig.

Jag börjar riktigt längta tills vi bytar lägenhet.


Hur tänker han?

Kategori: Vardags-prat

Ibland förstår jag mig inte på Dexter.
Han sov ca 3 timmar igår och gick och la sig vid nio på kvällen, sen vaknar han halv 5 på morgonen och vill inte somna om.

Vad har han sovit egentligen? 7.5 timme eller?
Inte bra för en liten bebis. Inte bra för mig heller för den delen. Men vad kan man göra? Det är bara att gå upp och vara nöjd  antar jag. Bebisen är ju alltid bossen i hemmet.

Det hade faktiskt inte varit så svårt om det inte var för det att han klättrade upp på soffbordet hela tiden.

Dööh

Stammis

Kategori: Vardags-prat

Nu har jag blivit stammis på ett ställe. Nämligen min toalett.
Japp, ni såg rätt.. Jag tror att jag har gjort rekordmånga besök dit idag, mer än jag gör på en vecka.
Tror jag kan flytta in dit snart, börjar få en riktigt bra relation mer Herr W.C.

Men men, nu ska jag sluta prata om min relation med honom, tror inte ni bryr er endå, haha...
Imorse såg följde jag Benne en bit till hans jobb, det är hans första dag där idag. Hoppas det går bra för honom.

Här är himlen så gott som molnfri och solen lyser på. Blir antagligen en promenad idag med.  Blir det ju alltid såvidare det inte ösregnar. Önskar bara att min kamera, okej, batterierna till kameran kunde leva längre, jag vill ju ta så många bilder!!

Behöver hitta några riktigt bra laddningsbara batteri som jag kan köpa sen när jag har råd. hehe....

Dööh

Visst är jag tråkig?

Kategori: Vardags-prat

Det enda jag gör om dagarna är att ta hand om en bebis och sitta och lata mig.
Och sen skriver jag knappt om det i bloggen. Jag hade ju kunnat göra nåt intressant av det där, men neeej, jag sitteer framför datorn och bloggar om ingenting, som nu till exempel.

Jag kan också säga att jag är en Doctor Who nörd, så jag sitter också och tittar på fanbilder på DeviantArt samtidigt som jag önskar att jag kunde rita så. Jag önskar även att jag hade tid, tyg och sygrejor för att sy kläder som jag inte har råd att köpa. Har faktiskt alltid drömt om att sy en JÄTTESTOR gosse-kanin och en sådan klänning som Princess Serenity har i Sailor Moon.

Sen hade jag ju kunnat lägga upp en massa bilder på fina, varma och mysiga Malta, men det gör jag inte heller. Kan va för att jag inte har några bra batterier till kameran så den dör efter 5 min, men endå. Faktiskt, när jag väl har med kameran så fotar jag bara katterna i parken och Dexter när han leker. Sen några ego-bilder me, men det säger vi inget om, hehe...

Nu ska jag nörda vidare och antagligen inte göra ett skit tills Dexter vaknar, då jag kommer mata honom sen får han gå till parken. Tjillevippen på er!

'Allo 'Allo

Kategori: Usagi tipsar

Nu är det dags för ett till inlägg där jag tipsar om saker. Jättekul, jag vet.. ehehe....

Denna gången handlar tipset om en serie som jag såg för ett tag sen men har börjat se igen.

'Allo 'AlloDet handlar först och främst om en café-ägare i frankrike under andra världskriget. Han måste hålla tyskarna glada, annars skjuter de honom, och han måste hålla resistansen glad, annars skjuter de honom.

Det är en ganska saligt röra med saker, men det är jättekul.Enjoy ^^

Ny dag

Kategori: Vardags-prat

Igår var det min födelsedag. Det hände inget födelsedags-aktigt, men  lite saker hände.

För det första så blev målarna färdig med lägenheten (tack gud, eller någon), och sen gick jag på 3 promenader idag.

Först vaknade jag efter en sovmorgon med Benne. Vi gick upp och då hade Dexter börjat med sin morgonlur. Han vaknade när målarna kom, så den blev tyvärr inte så lång. Vi gav honom lite macka och mjölk, sen fick han gå till lekparken med mig och Benne. Där var ganska många barn där, men det gick bra endå.

Sen gick vi hem och fixade lite. Sen blev Dexter trött och tog en eftermiddagslur, för målarna hade börjat måla här uppe, så det var inga oljud där nere. Men han vaknade igen efter 1,5 timme. Ca 30 min efter det så stack målarna, så då gick vi alla ut på promenad. Då var där för många barn på lekplatsen, så vi gick inte ditt, för då hade risken varit stor att det antagligen skulle hända en olycka med Dexter, så många barn som där var. Så vi fortsatte längs kusten och bara gick. Sen kom vi förbi en djuraffär som jag tittade in på. Det är faktiskt ganska ovanligt med djuraffärer med djur här på Malta.  Men där hade de 3 kaniner. Den ena bet på gallret hela tiden  så jag fick säga till han i affären att ge kaninen en saltsten eller en pinne att tugga på så att kaninen inte förstörde sina tänder.

Sen var där också typ 4-5 dvärghamstrar och 7 hamstrar. De var jättegulliga som satt i en klump och bara tittade. Vi fick gå hem sen, för en duva bajsade på Dexters vagn och vi behövde torka av det, men det dumma är att vi inte har det.

När vi kom hem så tog vi det lite lugnt och sen vid 7 så somnade Dexter. Då åt vi pastaröra med korv och ost samtidigt som vi kollade på lite serier.
Pappa gick och la sig efter det. Jag och Benne gick ut på en kvällspromenad, typ bara till kusten och tillbaka för vi kände oss lite trötta. Sen gick vi och la oss.

Det var min födelsedag. Jag fick inga presenter och det hände typ inget, men men..

Varmt som i en bastu

Kategori: Vardags-prat

Det är jättevarmt här nu. Får mig att undra varför jag mest har svarta kläder.
Men och andra sidan så gillar jag svart, så jag får väl skylla mig själv.

Nu har jag bott på Malta i ca 3 månader och det enda solbrända på mig är att jag är lite röd om kinderna. Det var värre i somras, då var jag på High Chaparral och blev så solbränd (röd) om kinderna att jag såg ut som en tvättbjörn.
Jag blir aldrig brun, jag blir röd. Fast jag gillar inte att va solbränd. Jag är ganska blek av mig, vilket jag tycker är fint. Sen nu har mitt hår, som tidigare varit svart/brunt börjat gå åt det blonda hållet. Visst, jag färgar håret svart, min favorit färgning är blåsvart, blir så himlarns mysigt av det, när håret har färgen av ett blåbär.

Happy Birthday

Kategori: Vardags-prat

To me!!

Just det, jag fyller år idag. 19 för att vara exakt..
Känns inte så speciellt. De speciella åldrarna brukar väl vara 15, 18 och nåt annat, men inte 19.

Aja, får väl göra det bästa av det endå.. ^^

Dagen kommer antagligen tillbringas som den brukar, då vi inte har pengar till att göra något. Men endå..

Nu ska jag ta en macka, bara jag orkar resa mig från fåtöljen..

Fortfarande uppe?

Kategori: Vardags-prat

Ni kanske undrar vad jag gör uppe vid den här tiden...

Jag vet faktiskt inte. Jag känner mig inte trött, så jag satt och fixade lite, sen ville Benne kolla på 'Allo 'Allo, vilket vi gjorde, sen upptäkte vi att vi var hungriga, så pappa började göra mat och Dexter vaknade av nån andledning. Men nu ska vi se om vi kan lägga honom igen..

Så, nu har vi lagt Dexter igen.
Men vi funderar på att han och Pappa ska byta rum, för pappas rum är mycket varmare och Dexter har för vana att sparka av sig täcket. Men men, vi får se hur det blir....

Ny design på gång!

Kategori: Vardags-prat

Nu har jag bett min pappa att göra en ny till min blogg. Jag har själv försökt, men som ni ser så är den inte så snygg.
Det stör mig lite. Hade jag bara gått kvar på John Bauer så hade jag klarat av det själv, men nej, jag flyttade till Malta istället. Vilket inte gör något, jag är störtnöjd med det valet, men lite får jag störa mig, hehe.

Pappa är ju programerare, så han borde ju fixa det här..

Får se hur det blir.

A Very Potter Musical

Kategori: Usagi tipsar

Jag vet inte hur många som har sett den här redan, men jag tycker att den är jättekul.
Det är en parodi på Harry Potter, med sång och annat. Väldigt kul. Den är uppdelad i delar samt 2 akter.

Jag lägger upp första delen här, sen kan ni se mer av den med "liknande videoklipp".De har även gjort  en uppföljare som jag inte har sett än, men jag ska göra det inom en snar framtid och om den är bra, så kommer jag tipsa er om det, moahahah...

Helvetet fortsätter

Kategori: Vardags-prat

Nu har jag börjat tänka på målandet som de gör som ett helvete, med tanke på att Dexter inte kan sova och blir sur. Men förhoppningsvis så är de färdiga imorron. Tycker bara det är dumt att de ska hålla på med det på min födelsedag, men den kommer endå inte firas så mycket, för vi har inga pengar att lägga på sådant för tillfället.

Men urk.. Sen är madrasserna så hårda här. Innan så var min rygg jobbig, men nu har den vant sig, men nu har min nacke blivit dålig, vilket ger mig huvudvärk. Men vad kan man  göra?

Jupiter the cat

Kategori: Usagi tipsar

Jag har tittat på de här videorna ett tag nu, och jag tröttnar aldrig. De är gjorde av klaatu42 på youtube, där han gör röster, så det låter som Jupiter pratar, vilket är väldigt kul. Katten tillhör snowbirdy6, men Klaatu42 har fått låna videorna och göra röster. Borde definitivt ses ^^
Hoppas ni tycker de är lika kul som jag tyckte ^^

Spis, mygg, nymålat och kinkigt.

Kategori: Allmänt

För dewt första, så vill jag bara säga att det kan bli rätt kallt i sten hus, eller betong eller vad fjanten det är, eftersom där är ingen isolering. När jag och Benne tittade lägenhet så såg vi en med spis, eller  kamin, eller vad det blirr, hehe, och vi tyckte de var galna. Antagligen för att vid det tillfället så kunde vi knappt sova med ens ett lakan på oss för att det var så varmt, men nu.. Kan jag faktiskt tänka mig en ja, spis/kamin. Mest för Dexters skull. Det blir så kallt där nere för solen når inte in ordentligt för att värma och värmen sen stiger ju uppåt, så all värme samlas på ovanvåningen. Men snart blir det varmt igen och man kommer behöva sova med fönstrena öppna igen. Men en sak säger jag bara, tacka fan för myggnät! Tro mig, de behövs när man sover med fönstrena öppna.

Sen håller de också på med att måla om nedanvåningen. De har redan gjort pappas och Dexters rum, men vi vill inte låta Dexter sova i sitt rum ännu, ifall det luktar för mycket. Inte bra, inte bra det. Så han fick sova hos oss inatt, gick väl ganska bra. Men han blev lite kinkig igår, för då målade de hans rum och lät så han missade sin EM-tupplur. Men han somnade vid ca 17.00 och sen sova han till halv sex imorse. Inte dåligt. Nu ska han sova igen, men som sagt så är han van vid att somna i sitt rum och inte vårt, plus så sover Benne fortfarande, den sjusovaren, och det hjälper ju inte Dex som är van vid att somna ensam vid det här laget.

Men  men, det bästa som kan hända är att Dex väcker Benne, som går upp och gör mig sällskap här uppe så Dex kan somna.

Föresten, vet ni vad? på lördag fyller jag 19 ^^ Gör inte så mycket egentligen, vet att jag inte kommer få någonting, så fattiga vi är för tillfället. Men men, de får väl ta igen det nästa 8 januari.

Power of sleep!

Kategori: Allmänt

Sömn är en väldigt viktig del i en bebis liv. För det är ju då de utvecklas mest där uppe i sitt lilla nötskal. Men mammor behöver också sömn, fast deras nötskal antagligen slutat utvecklas för länge sen. Därför tycker jag att bebisarna borde ta lite hänsyn till att deras mammor kanske behöver en sovmorgon  då och då, eller jag vet, låt bebisen ta sovmorgon och som du med. hehe..
Har ingen aning om vad jag babblar som. Jag kände för att  skriva och det gör jag. Men skriver jag riktigt duktigt så kanske de finns några små rumpnissar som faktiskt vill titta in här och läsa på rappakaljan. Isch, nu förolämpar jag folk med. Fast jag tycker rumpnissar är söta^^
Tycker inte ni de är  gulliga?Min pojkvän fullständigt hatar Astrid Lindgren och de saker hon har gjort, medan jag tycker de är jätte mysigt. Älskar musiken tilll Ronja Rövardotter. Det är så man ryser^^Ungefär som att jag älskar filmen Labyrinth, medans Benne inte står ut med att höra David Bowie. Dumma pojkvän ibland.

Men men, nu har jag skriver en massa nonsens och inget om vad jag har gjort, gör eller ska göra. Jag kan säger så här, under hela denna tiden jag har skrivit det här så har Dexter gått runt mig och pratat och jag har haft en majsburk på magen för att Dexter inte ska nå den.

Over and out!