Usagi

Jag heter Johanna, men jag vill kallas Usagi, 'kej? ^^ Jag träffade min pojkvän på alla hjärtans dag 2008. Den 20 september 2009 fick jag en liten pojke, som döptes till Dexter Lucifer Lepus Nilsson och den 7 februari 2013 fick jag en liten flicka som nu heter Abigail Lilith Chibi Nilsson. Den 9 oktober 2010 flyttade vi till Malta. Och nu är vi tillbaka i Sverige igen sen den 19 Dec 2012!

Slutpumpad

Kategori: Vardags-prat

Idag har jag gjort en del, fast dagen inte har varat så länge.
Jag har tvättat och hängt  upp tvätten, jag har storhandlat och hemleveransen kommer om ca 1 timme, skönt det, så slipper man konka hem på allt. Jag har även planerat så jag kan göra middagar som Benne kan ta med sig till jobbet, för han slösar typ 100kr om dagen på mat, och det är inte bra.

Dexter har det varit lite kinkigt med, för han har inte velat sova. Nu så matar pappa honom med en choklad-gröt som jag gjorde till honom innan. Sen kommer han förhoppningsvis sova, för han har varit vaken i 6 timmar då. Sen vid halv tre tiden kommer Frankie,  en kille som fixar lite med lägenheten då och då. Han ska kolla med telefonen, för nu kan vi bara ha den där nere, och då är det svårt att hinna svara innan de som ringer lägger på igen, han ska  även komma med myggnnätet. Sen  när Benne slutar jobbet ska jobbet så ska vi kolla på ett dagis till Dexter som ligger i närheten. De har iofs inte nån plats föräns efter påsk, men det är det enda dagiset som har öppet länge nog.

Jag har även skickat min CV till Besedo. Benne ändrade sig och tyckte jag kunde söka jobbet endå. Sen ska vi kolla runt efter nästa lägenhet, när jag har fått jobb alltså, så vi vet var vi ska bo..

Dööh

Kommentarer


Kommentera inlägget här: