Usagi

Jag heter Johanna, men jag vill kallas Usagi, 'kej? ^^ Jag träffade min pojkvän på alla hjärtans dag 2008. Den 20 september 2009 fick jag en liten pojke, som döptes till Dexter Lucifer Lepus Nilsson och den 7 februari 2013 fick jag en liten flicka som nu heter Abigail Lilith Chibi Nilsson. Den 9 oktober 2010 flyttade vi till Malta. Och nu är vi tillbaka i Sverige igen sen den 19 Dec 2012!

Projekt ???

Kategori: Vardags-prat

Nu har jag diskat lite av berget och samtidigt myst med Abby i bärsjalen. Inte dåligt, faktiskt. Nu ligger hon i vagnen på balkongen och vilar. 
 
Dexter lekar med sina nya bilar bredvid mig i soffan, han gillar speciellt ambulansen. 
Jag slötittar på lite youtube-videor (GenerikB spelar minecraft) medans jag tänker på lite projekt. 
Ett av dem är att fixa om balkongen lite. Jag vill ha den grön och mysig, så jag funderar på att göra lite egna växthus, vad jag ska ha i dem och sätta dit nån hylla att ha gröneriet på.
Ett annat är en lekhörna i den delen av vardagsrummet som nu används som förvaring (För jag har inte valt ett förråd ännu). Det ska vara så både Dex och Abby kan leka där (när hon blir större). Nu leker Dex ganska mycket med sina saker i soffan och på soffbordet, vilket för det lite trångt då jag även har Abby bredvid mig i sittern ibland. 
 
Nu vill inte Abby va på balkongen mer!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: