Usagi

Jag heter Johanna, men jag vill kallas Usagi, 'kej? ^^ Jag träffade min pojkvän på alla hjärtans dag 2008. Den 20 september 2009 fick jag en liten pojke, som döptes till Dexter Lucifer Lepus Nilsson och den 7 februari 2013 fick jag en liten flicka som nu heter Abigail Lilith Chibi Nilsson. Den 9 oktober 2010 flyttade vi till Malta. Och nu är vi tillbaka i Sverige igen sen den 19 Dec 2012!

Letar efter nåt

Kategori: Vardags-prat

Så, jag sitter nu i soffan, som jag nu oftast brukar göra när jag har datorn, då vi inte har ett skrivbord för den, plus så är det mycket skönare än att sitta vid matbordet. 
 
Min förkylning är snart över, det känner jag på mig. Nu är jag mest uttorkad, med sår på läpparna efter alla sprickor och behöver verkligen färga om mitt hår, då det lila har bleknat förjävligt. Och jag som trodde att det blåa skulle försvinna först, men det har knappt bleknat alls. 
 
Abby har växt en del, hennes första mössa, som innan var för stor är snart för liten. Jag siktar på att göra henne till en liten michelin-bebis, hehe. Snart passar säkert st56 på henne, så jag slipper rulla upp armar och byxben. Nu sover hon sött i sin babysitter som är bredvid mig i soffan. 
 
Benne går runt och snackar i tele med sin mamma, medan Dex följer efter honom som en trogen hund. 
 
Jag ska snart börja lyssna på Harry Potter ljudböckerna, lästa av Stephen Fry, då jag endast hört dem lästa av Jim Dale. Nu vill jag höra den engelska versionen, som jag iofs har läst, för en massa år sen, men nu har jag bara hört den amerikanska, så nu är jag nyfiken.
 

Fågelbo

Kategori: Vardags-prat

Just nu känner jag mig som ett risigt fågelbo eller något, med alla pinnarna åt helvete och halvt på sne. Har inte vågat kolla hur jag ser ut i spegeln ännu, men beskrivningen skulle antagligen vara den samma. 
 
Så... Dexter är så gott som frisk, tror jag sa det igår... hmm... nu börjar jag bli glömsk också... sak samma... 
 
Dex är iallafall så gott som frisk, förutom lite udda hostningar då och då. Han vaknar även vid halv 7 på morgonen numera. Ingen aning om vart det har kommit ifrån, det är ju fortfarande mörkt då. 
 
Själv hade jag gärna velat sova 12 timmar eller mer, men Abby ville vara vaken lite sent igår, så jag fick inte lägga mig förän vid 2, sen är det ju det sedvanliga vakna då och då om natten för mat och sådant. Nu ligger hon i sängen och sover medans jag håller Dex sällskap vid TVn medans han tittar Avatar. Förstår inte hur han inte har tröttnat ännu... 
 
Hmm, låter som Abby har vaknat, så ska väl smyga in och hämta henne och låta Benne sova lite till. 
 
 
Så länge så får ni se en sovande Abby, då jag tyckte hon såg så söt ut imorse. 
 

En liten paus

Kategori: Vardags-prat

Så, jag har haft en ganska lång paus nu från bloggen. Inte riktigt frivilligt, då det är ganska skönt att skriva av sig ibland. Dock kom flytten ivägen, iom det också brist på internet. Nu har jag iofs haft internet i 5 dagar, inte så mycket men det är ju några dagar. 
 
Nu är det också så att jag har även blivit av med lite av min vikt, eller så att säga, Mini är ute ur magen och är nu 11 dagar gammal. Jepp, hon ville ut den 7e Februari, en vecka före planerat. Då hade vi precis handlat färdigt allt vi behövde. 
 
Men nu så kan vi inte måla längre, okej, det går nog, då hon är en väldigt lugn och snäll bebis. Men vi har inte hört något om vad vi önskade för färg eller vad de tyckte om det, fastighetsägaren då alltså. Man börjar undra lite, men vi har vant oss vid de dåliga väggarna nu.Jag saknar dock att ha gardiner, för det hann vi inte fixa. Inte så skoj när de håller på med taket och har byggställningar runt hela huset. 
 
Vi har även alla fått en rejäl förkylning, så alla sitter och snörvlar. Dexter är dock så gott som frisk nu, vilket är bra. Han fick ju förkylningen först, så det är bara bra att den går över först. 
 
 
Abigail Lilith Chibi Nilsson
47 cm, 2,955 kg , 04:38