Usagi

Jag heter Johanna, men jag vill kallas Usagi, 'kej? ^^ Jag träffade min pojkvän på alla hjärtans dag 2008. Den 20 september 2009 fick jag en liten pojke, som döptes till Dexter Lucifer Lepus Nilsson och den 7 februari 2013 fick jag en liten flicka som nu heter Abigail Lilith Chibi Nilsson. Den 9 oktober 2010 flyttade vi till Malta. Och nu är vi tillbaka i Sverige igen sen den 19 Dec 2012!

Fågelbo

Kategori: Vardags-prat

Just nu känner jag mig som ett risigt fågelbo eller något, med alla pinnarna åt helvete och halvt på sne. Har inte vågat kolla hur jag ser ut i spegeln ännu, men beskrivningen skulle antagligen vara den samma. 
 
Så... Dexter är så gott som frisk, tror jag sa det igår... hmm... nu börjar jag bli glömsk också... sak samma... 
 
Dex är iallafall så gott som frisk, förutom lite udda hostningar då och då. Han vaknar även vid halv 7 på morgonen numera. Ingen aning om vart det har kommit ifrån, det är ju fortfarande mörkt då. 
 
Själv hade jag gärna velat sova 12 timmar eller mer, men Abby ville vara vaken lite sent igår, så jag fick inte lägga mig förän vid 2, sen är det ju det sedvanliga vakna då och då om natten för mat och sådant. Nu ligger hon i sängen och sover medans jag håller Dex sällskap vid TVn medans han tittar Avatar. Förstår inte hur han inte har tröttnat ännu... 
 
Hmm, låter som Abby har vaknat, så ska väl smyga in och hämta henne och låta Benne sova lite till. 
 
 
Så länge så får ni se en sovande Abby, då jag tyckte hon såg så söt ut imorse. 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: