Usagi

Jag heter Johanna, men jag vill kallas Usagi, 'kej? ^^ Jag träffade min pojkvän på alla hjärtans dag 2008. Den 20 september 2009 fick jag en liten pojke, som döptes till Dexter Lucifer Lepus Nilsson och den 7 februari 2013 fick jag en liten flicka som nu heter Abigail Lilith Chibi Nilsson. Den 9 oktober 2010 flyttade vi till Malta. Och nu är vi tillbaka i Sverige igen sen den 19 Dec 2012!

Förkyld och väntar

Kategori: Vardags-prat

Jag har aldrig riktigt förstått poängen med förkylningar. 
De är jobbiga och håller i sig allt för länge. Man blir helt "zombie-fierad" och går runt med en stor klump med snor som hjärna.
 
Det som jag tycker är mest åt helvete med det är endå den evinerliga täppan man får i näsan som inte låter en få en lugn stund under natten.. 
 
Jag lyckades iallafall fixa tvätten igår, herregud, trodde inte att jag skulle sakna torktumlare så mycket som jag har gjort. Då vi bodde på Malta var det alltid att man hängde upp tvätten för tork, så torktumlare fanns aldrig. Mina handdukar är mjukare än någonsin och jag känner att jag aldrig vill vara utan en tumlare igen. 
 
Sen väntar jag även på att... Först... Ska det bli nästa vecka, för då ska vi få vårt kontrakt för vår nya lägenhet hemskickat till oss, och sedan väntar jag på den 20, då jag förhoppningsvis gör den sista tvätten innan flytten, sedan den 21a, då jag ska till Mvc, måste ta blodprov då, meh... Okej, ser väl nåtsånär fram emot det... Men okej, iallafall... Sedan så får vi antagligen tillgång till vår nya lägenhet antingen den 21a eller den 22e. 
 
Vi ska gå fixa lite i den, med de mått vi får.Kommer mest vara att måla om lite smått där det ser en aningens förjävligt ut och även sedan kolla möbler på Skattgömman i Bjärnum. Väldigt bra saker där, så det är verkligen en skattgömma. Synd att den gick som det gjorde med den, att det endast är öppet på "beställning" numera eftersom det va knappt någon som visste om det och att ungarna i Bjärnum hade det som "snatte-tillhåll". 
 
Antar att jag får gå och väcka Benne nu, stackaren som är förkyligast av oss alla. Lill-skiten Dex hade knappt något och jag går fortfarande med min mini-nästäppa som hållt sig i snart 2 månader. Hahah... 
 
Behöver fixa med F-kassan. Så mycket jobb man har med saker när man flyttar tillbaka till Sverige. Men det blir väl till nån nytta, så man inte börjar räknas som nån illegal flykting eller liknande.... 
 
Tjo!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: