Usagi

Jag heter Johanna, men jag vill kallas Usagi, 'kej? ^^ Jag träffade min pojkvän på alla hjärtans dag 2008. Den 20 september 2009 fick jag en liten pojke, som döptes till Dexter Lucifer Lepus Nilsson och den 7 februari 2013 fick jag en liten flicka som nu heter Abigail Lilith Chibi Nilsson. Den 9 oktober 2010 flyttade vi till Malta. Och nu är vi tillbaka i Sverige igen sen den 19 Dec 2012!

Jag skulle egentligen...

Kategori: Vardags-prat

Det är en del saker jag skulle gjort idag som jag helt enkelt inte orkat, vissa saker som jag borde gjort för nån dag sedan.
 
Jag påminns hela tiden om tvätten som jag inte vikit och lagt undan sedan jag tvättat i söndags, nja, iallafall varje gång jag är i hallen. 
 
Sedan borde jag ha dragit en runda med dammsugaren och diskat, men jag antar att det får vänta tills imorgon, eftersom nu är det lite sent för att dammsuga och min rygg säger alltid blä sent på kvällen, så diska är ett helvete. 
 
Imorgon ska vi även fixa med lägenheten, så jag antar att disken får fixas på morgonen, sedan drar jag dammsugaren på en rastning i lägenheten. Tvätten kan jag sedan packa i väska, för vi ska dra till vår lägenhet sen och då kan kläderna lika gärna hänga med, de kommer endå behövas. 
 
Ska även komma ihåg att ta lite fina bilder, så jag kan visa hur bra vi gör det sen, haha... 
Så, städning och möbel-letande imorgon, men det ska gå bra. 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: