Usagi

Jag heter Johanna, men jag vill kallas Usagi, 'kej? ^^ Jag träffade min pojkvän på alla hjärtans dag 2008. Den 20 september 2009 fick jag en liten pojke, som döptes till Dexter Lucifer Lepus Nilsson och den 7 februari 2013 fick jag en liten flicka som nu heter Abigail Lilith Chibi Nilsson. Den 9 oktober 2010 flyttade vi till Malta. Och nu är vi tillbaka i Sverige igen sen den 19 Dec 2012!

Zombie-dvala

Kategori: Vardags-prat

Så, nu har det börjat. Jag hade egentligen upptäckt det innan, men inte förän nu så har jag undergivit mig för det. 
It's that time again, time for eating during the night. 
 
Jag tror jag lyckades hålla mig längre denna gången än den förra. Inte för att jag riktigt försökte, det är mer att jag blir en aningens för vaken av att gå ut i köket och äta något och sedan gå och lägga mig igen, trots att det är mitt i natten och jag känner mig som en vandrande rund zombie. 
 
Nu idag så borde jag iallafall komma iväg till Bjärnum. Det är inte mitt fel att det inte har blivit av, eftersom det är en  sak jag väntat på som behövde hända för att det skulle var lönt att åka dit. Så även om jag skriver "borde" så är det tyvärr inte ens säkert, vilket är dumt, för jag har 2 paket att hämta ut på ICA där och ska hämta lite saker jag köpt av en person där. 
 
Jag gillar inte att säga saker och inte hålla dem, dock har jag varit tydlig med att jag inte har varit säker och inte gett ett fast svar, men visst, det är frustrerande, både för mig och andra. 
 
Men innan Bjärnum så blir det en liten tripp till närme centrum, ska bara väcka Mr Zombie först, hehe... Lättare sagt än gjort, därav zombie.... 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: