Usagi

Jag heter Johanna, men jag vill kallas Usagi, 'kej? ^^ Jag träffade min pojkvän på alla hjärtans dag 2008. Den 20 september 2009 fick jag en liten pojke, som döptes till Dexter Lucifer Lepus Nilsson och den 7 februari 2013 fick jag en liten flicka som nu heter Abigail Lilith Chibi Nilsson. Den 9 oktober 2010 flyttade vi till Malta. Och nu är vi tillbaka i Sverige igen sen den 19 Dec 2012!

Ingen napp

Kategori: Vardags-prat

Benne har tagit Dexter och åkt med sin mamma till Hässleholm för ahandla och fixa lite saker.
Det gör att jag är ensam med Abby hemma. Det är faktiskt skönt att få ta det lite lugnt ibland, men Abby vill vara uppe hos en hela tiden, så man har ju inte så mycket tid att göra saker förutom att sitta stilla. Jag kan iofs använda bärselen igen, men jag väntar nog lite.
 
Sen trodde jag faktiskt att Abbys napp skulle komma med posten idag, men det har den inte. Förhoppningsvis så inkommer den imorgon och då kan Abby sutta på hur som helst. 
 
Får även se om vädret är bättre då, för nu blåser det för fullt och småsnöar så man knappt kan sticka ut näsan. Inget bra väder för en promenad med vagnen. Jag vill gärna gå till biblioteket och titta lite. Tänk va, jag har bott i Bjärnum i sammanlagt 2 år och jag har aldrig besökt biblioteket. Jag gillar verkligen att läsa, men jag har aldrig gått dit. Dock så kan jag nu ladda ner böcker i epub-format och läsa dem på mitt DS som en liten pocket-bok istället. 
 
Men ni kan nog hålla med om att läsa via datorn har inte samma känsla som att läsa en riktig bok!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: