Usagi

Jag heter Johanna, men jag vill kallas Usagi, 'kej? ^^ Jag träffade min pojkvän på alla hjärtans dag 2008. Den 20 september 2009 fick jag en liten pojke, som döptes till Dexter Lucifer Lepus Nilsson och den 7 februari 2013 fick jag en liten flicka som nu heter Abigail Lilith Chibi Nilsson. Den 9 oktober 2010 flyttade vi till Malta. Och nu är vi tillbaka i Sverige igen sen den 19 Dec 2012!

Time-bomb?

Kategori: Vardags-prat

Hejsan på er!
 
Just nu multi-taskar jag så in i helvete!
 
Jag försöker hålla Abby lugn (som av nån anledning vaknat på fel sida och har en fis på tvären), få Dexter att äta upp makaronerna fast köttbullarna är borta, animerar en sak på Benne samt smygsträcker på mig. 
 
Jag har iallafall musik så det hjälper lite och jag är glad att jag hittade en användning åt det antika el-våffeljärnet vi har, eller nja, snarare dens sladd på 3.5 meter (!!!). Den är tydligen perfekt att använda till att köra vagnen på så Abby håller sig lugn. 
 
Just nu går dagen lent som smör, dock är jag lite orolig. Detta är nämligen Bennes första sluta-röka-dag. Han har iofs rökt 2 gånger på morgonen (aj-aj) men sen har han hållt sig. Men humöret kan ju bli därefter (Borde ju jag veta) och jag bara väntar på att något ska hända. Jaja, håll tummarna!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: